Erhvervs-uddannelse

Brug både hoved og hænder

En erhvervsuddannelse er en faglig uddannelse, hvor du lærer et håndværk. Noget af tiden bliver du undervist på skolen, resten af tiden er du ansat som lærling i en virksomhed. Find det håndværk, der tænder dig.

Tjek mulighederne Info til virksomheder

Indgange

 • Direkte fra 9./10. klasse

  Har du afsluttet 9. eller 10. klasse inden for det seneste år, begynder du på grundforløbets første del (GF1). Det varer ét år. Når du har gennemført det første halve år, skal du vælge hvilket fag, du vil uddanne dig i. Derefter vil dit grundforløb være målrettet det hovedforløbs-fag, du har valgt.

  Læs mere
 • Under 25 år

  Er det mere end et år siden, du har afsluttet 9. eller 10. klasse, og er du under 25 år, begynder du din uddannelse direkte på grundforløbets 2. del (GF2). Her vælger du fra start, hvilket fag du vil uddanne dig i. I løbet af det halve år grundforløbets 2. del varer, får du de faglige forudsætninger for at fortsætte på hovedforløbet.

  Læs mere
 • Over 25 år

  Er du over 25 år, vurderer vi dine erfaringer og kompetencer fra uddannelser, kurser og jobs. Derefter sammensætter vi en erhvervsuddannelse specifikt til dig. Typisk vil dit uddannelsesforløb være kortere end en erhvervsuddannelse for unge under 25 år.

  Læs mere
Flere videoer

Startdatoer og tilmelding

Se listen over kommende startdatoer på de forskellige indgange og tilmeld dig en uddannelse.

Oversigt over startdatoer Tilmeldingsskema

Spørg en vejleder

For virksomheder

Overvejer du at ansætte en elev i din virksomhed, så står vores virksomhedskonsulenter fra skolens praktikcenter klar til at hjælpe. Få styr på alt det praktiske med for eksempel godkendelse, praktikregler, lærlingeløn og tilskudsordninger.

Tag en lærling